Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les infantils de l’Handbol Sant Quirze passen a la fase final del campionat d'Espanya

Les jugadores s'han proclamat campiones del Sector D, imposant-se a tots els equips


Les infantils de l’Handbol Sant Quirze passen a la fase final del campionat d'Espanya
L'equip infantil femení de l'Handbol Sant Quirze s'ha proclamat campió del Sector D del Campionat d'Espanya infantil femení aquest cap de setmana passat. Les joves jugadores del club santquirzenc es van imposar en els tres partits jugats a Palència i han estat l'únic equip català dels 4 que jugaven classificat per la Fase Final que es jugarà el primer cap de setmana de juny. 
Les jugadores del Sant Quirze van imposar-se davant l'Oberena per 29 a 23, i van guanyar amb autoritat al Roquetas, amb 32 a 19, i a l'equip local Ambuibéirica Palència, per 34 a 19. 
 L'equip està integrat per les següents jugadores: Anna Sobrepera, Paula Solomando, Marta García, Elisa Escabia, Carla Guzman, Marta Rodríguez, Ona Jiménez, Noelia Ruiz, Maria Vilaseca, Andrea Jiménez, i Alba Martín. els tècnics Joan Gosàlvez i Andrea Lyon, delegat Joan Sobrepera, el directiu Carles Jiménez Godino. Tant des del Club com des de l'Ajuntament es felicita a l'equip i a tota l'expedició a Palència, mares, pares, familiars i amics.