Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Nova sortida al teatre per veure Violines i Trompetas amb Joan Pera, Lloll Beltran i Ferran Rañé

Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al 31 de maig


Nova sortida al teatre per veure Violines i Trompetas amb Joan Pera, Lloll Beltran i Ferran Rañé

 Les vivències de tres músics de cambra bastant mediocres són el fil conductor de l'obra que es podrà veure en la nova sortida al teatre organitzada pel Servei d'Igualtat i que tindrà lloc el proper 21 de juny. Les inscripcions per participar-hi es poden fer des d'aquesta mateixa setmana i fins al proper 31 de maig.

Aquest muntatge, dirigit per Miquel Gorriz compta amb un elenc d'excepció format pels actors Joan Pera, Lloll Beltran, Ferran Rañé i Anna Gras. L'obra tracta temes universals en el món de l'escena, com són el sexe, la frustració, els desitjos reprimits, però amb un punt de novetat i frescor.
 Les persones que vulguin apuntar-se, han de fer l'abonament del preu de la sortida, que és de 25€ a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès entre el 14 i el 31 de maig. 
Hi haurà dos punts de recollida per anar fins al teatre Borràs, a Barcelona, tant des del nucli urbà com des de les Fonts. Des de Sant Quirze, l'autocar sortirà de la rotonda dels FGC i des de les Fonts, des del carrer Església.