Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze es prepara per la primera edició de la Nit de l’Empresa

L’artista Jaume Cases ha lliurat avui l’escultura que guardonarà els premiats


 Sant Quirze es prepara per la primera edició de la Nit de l’Empresa

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès treballa en la preparació de la primera edició de la Nit de l’Empresa. El proper 30 de maig la Masia Can Barra acollirà aquest acte de suport, reconeixement i promoció de la cultura emprenedora i empresarial del municipi. En aquest sentit, avui l’artista local Jaume Cases ha lliurat l’escultura que servirà com a guardó als premiats. Un acte celebrat a l’Alcaldia, amb la presència de l’alcaldessa, Montserrat Mundi, el tinent d’Alcaldia de l’àrea d’Economia i Serveis Interns, Jordi Vidal, i els tinents d’Alcaldia Antoni Rebolleda i Jaume Cols.

L’escultura, en pedra sòlida, representa la fortalesa del teixit productiu i la maleta on es guarden les idees, alhora que esdevé l’element o eina comú en el món dels negocis.
La Nit de l’Empresa distingirà aquelles persones físiques o jurídiques amb activitat econòmica al municipi que destaquin per la seva implicació i participació al creixement i millora del teixit empresarial local. Els premis distingeixen quatre categories: premi al millor projecte d’emprenedoria, premi a l’empresa amb més activitat exportadora, premi a l’empresa més innovadora i premi a l’empresa més comprometa amb la responsabilitat local.
Aquests guardons pretenen premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides en el marc de l’àmbit local, distingint d’una manera especial les iniciatives que aportin una major creació i qualitat d’ocupació, que siguin sostenibles i amb responsabilitat social en relació a l’entorn i territori, així com aquelles iniciatives empresarials innovadores.
El jurat es va reunir ahir per triar els guardonats, que es faran públics el proper dia 30, en el marc de l’acte a Can Barra.