Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L'Equip Infantil de l'Handbol Sant Quirze demana suport als comerços i empreses locals

Les jugadores acaben de classificar-se per la Fase Final del Campionat d'Espanya


L'Equip Infantil de l'Handbol Sant Quirze demana suport als comerços i empreses locals

 L'esforç i treball continuat de les joves jugadores de l'equip infantil de l'Handbol Sant Quirze ha donat resultat i ha permès que l'equip es classifiqui per la Fase Final del Campionat d'Espanya. Això ha comportat tot un seguit de despeses importants per a les famílies de les noies, que han hagut d'afrontar totes les despeses de desplaçaments i caps de setmana quan l'equip ha jugat fora de casa. 

La situació econòmica d'algunes famílies, algunes de les quals no cobren des de fa mesos o estan a l'atur, ha fet que el Club faci una crida als empresaris i comerços locals per patrocinar aquest últim tram final i donar suport a l'equip. La Fase final es disputarà els dies 30 i 31 a Elx i si les santquirzenques queden entre els dos primers equips, jugaran les semifinals el dia 2 de juny i la final el dia 3. El pressupost per afrontar-ho és 4.000 euros.
L'equip demana a totes les empreses i comerços que vulguin i puguin donar suport a aquesta iniciativa, que facin aportacions encara que siguin petites, perquè les joves puguin anar-hi. El club es compromet a fer difusió de tots els patrocinadors mitjançant els mitjans de comunicació i també amb una foto oficial de l'equip i una pancarta que reculli tothom que hi hagi donat suport. Per fer aportacions, us podeu posar en contacte amb el 690847680.