Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El Casal d'Avis de Sant Quirze compta amb una nova junta

Álvar Garcia és el nou president de l'entitat


El Casal d'Avis de Sant Quirze compta amb una nova junta

 El Casal d'Avis de Sant Quirze compta amb una nova junta després de l'Assemblea General que va celebrar el passat mes d'abril, on es va fer una renovació dels seus integrants. 

L'entitat, que comptava fins ara amb Josep Mª Pies com a president, va convidar als presents a presentar candidatures per als càrrecs de president, vicepresident i secretari. Àlvar Garcia va presentar-se com a candidat a president, Elvira Cervantes com a vicepresidenta i Pepita Navarro com a Secretària, una candidatura que es va votar per la majoria dels socis i sòcies.
Així, la nova Junta del Casal compta amb Àlvar Garcia a la presidència, Elvira Cervantes a la vicepresidència, Pepita Navarro com a Secretària i Pilar Norte com a tresorera. Completen l'equip Tina Santos com a vocal de cuina i menjador, Joan Guillamont com a vocal d'excursions i música, Maruja Miquel com a vocal de malalts, Josep Sos com a vocal d'esports i Francisco Egea com a vocal de manteniment.
El nou president, Àlvar Garcia, va dir que només es presentaria durant un any i que treballaria intensament per resoldre i atendre els problemes que afectin els i les jubilades i els socis i sòcies d'aquesta associació. L'Assemblea General va comptar també amb la presència de la regidora de Benestar Social i Família, Míriam Casarramona.