Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze celebrarà aquest diumenge la Festa del Comerç Just al parc de les Morisques

Múltiples activitats aproparan el consum responsable a la ciutadania santquirzenca


Sant Quirze celebrarà aquest diumenge la Festa del Comerç Just al parc de les Morisques

 La 13a edició de la Festa del Comerç Just i la banca ètica arriba aquest diumenge 27 de maig al parc de les Morisques. Aquesta celebració té com a objectiu sensibilitzar i informar la ciutadania sobre les condicions del comerç internacional i les seves conseqüències en els països del sud per tal de transmetre el missatge del comerç just i la banca ètica.

A partir de les 11 del matí, el parc acollirà diferents activitats organitzades l'Ajuntament i per les oenagés que integren la Mesa de Solidaritat de Sant Quirze, que també oferiran productes de comerç just amb paradetes. Al llarg del matí petits i grans podran gaudir de diferents jocs i tallers que giraran a l'entorn dels valors ètics i mediambientals, com per exemple un taller de Tai-Txi. A les 12 del migdia els infants podran gaudir amb l'espectacle Karibú i a les 13 hores es farà el lliurament dels premis del Concurs Literari de Contes Solidaris de l'Ateneu del Món i el sorteig d'un lot de productes de comerç just.
A dos quarts de dues, els i les assistents podran participar en un vermut solidari i tot seguit, a les dues del migdia, es servirà un menjar típic mediterrani pel preu de 10 euros.  A continuació, el Casal d'Avis oferirà rom cremat.
La Festa del Comerç Just i la banca ètica està organitzada l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i per les oenagés Ateneu del Món, Fundació Quetzal, Acció Solidària Vallès, Sant Quirze pels Infants, Asociación Nuevos Pasos i Comerçasantquirze, sota la coordinació de Setem.