Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Celler de Can Barra acull unes jornades tècniques del grup Carinsa

La sessió va centrar-se en la comunicació entre els centres antitòxics i la indústria


El Celler de Can Barra acull unes jornades tècniques del grup Carinsa

 L'empresa santquirzenca Carinsa, dedicada a la creació i desenvolupament de fragàncies de detergents, cosmètica i ambientació ha celebrat aquest mes de maig una jornada jurídico-tècnica al Celler de Can Barra sobre la legislació i la comunicació entre els centres antitòxics i la indústria.

 La jornada va ser un punt de trobada entre l'administració i la indústria i va servir per debatre, exposar i posar en comú les experiències i projectes relacionats amb la informació i documentació necessària per complir amb els requeriments i normativa europea a l'hora de posar un producte dels que produeix aquesta empresa en el mercat.
La inauguració va anar a càrrec del responsable de Pimec del Vallès, Miquel Martínez, i de la directora general i presidenta del grup Carinsa, Vanesa Martínez. Entre d'altres, la sessió va comptar amb intervencions d'especialistes europeus d'aquest sector, com la directora del Centre d'Informaçao Antiveneos de Portugal, Fátima Rato. Actualment, el Grup Carinsa exporta a més de 40 països mitjançant les seves filials i empreses associades.
El Celler de Can Barra és una de les instal·lacions que l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès posa a disposició de les empreses per desenvolupar-hi jornades, actes, reunions o convencions. Per sol·licitar aquest servei, les empreses s'han de posar en contacte amb el Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Sant Quirze, fer la sol·licitud i abonar la taxa corresponent en funció de l'ús i de la durada de l'acte que s'hi vulgui celebrar.