Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Primer torneig Mussol de Sant Quirze Basquet Club

El Sant Quirze Bàsquet Club organitza el 1er Torneig Mussol Sant Quirze Basquet Club aquest cap de setmana del 12 i 13 de juny.


Primer torneig Mussol de Sant Quirze Basquet Club

L’objectiu és crear un torneig on el bàsquet base tingui el seu merescut reconeixement amb una gran festa, on la competició i les exhibicions tinguin un caire festiu i de convivència.
El torneig s’organitza en grups de quatre equips per categoria en forma de lligueta tots contra tots. A part de la vessant competitiva, es celebraran concursos de triples, habilitats i un All-STAR. També hi haurà un espai lúdic perquè  pares i fills juguin entre ells, realitzant activitats de two ball, 3 contra 3, inflables i d'altres.
Segons el Club, l’objectiu és que tothom pugui participar en les activitats, per crear un ambient lúdic i de germanor. Dissabte es farà un dinar de germanor amb totes les famílies participants i diumenge es clourà el torneig amb el lliurament de trofeus per tots els equips participants.
L’activitat es durà a terme el dissabte de 9:30 a 20 hores i el diumenge de 10 a 18 hores Per a més informació podeu consultar el web del club de bàsquet Sant Quirze, www.sqbc.cat