Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aprova el plec de condicions per a la gestió de l’Escola Municipal de Música Can Barra

Un cop realitzada la nova concessió i signat el contracte es coneixerà l’oferta pedagògica definitiva, cursos i horaris, així com també les quotes


 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aprova el plec de condicions per a la gestió de l’Escola Municipal de Música Can Barra
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va aprovar aquest dimecres, per Junta de Govern Local extraordinària i urgent, el plec de condicions tècniques per a l’adjudicació de la gestió de l’Escola Municipal de Música Can Barra. A continuació, es procedirà a la publicació del document de manera que, durant quinze dies, les empreses que ho desitgin puguin presentar les seves ofertes i projectes.
Aquest plec de condicions ha estat fruït de les diverses reunions mantingudes per la Comissió de seguiment, integrada per tots els grups polítics, representants de l’AMPA, tècnics de diverses àrees (Serveis Personals, Secretaria, Intervenció, Educació), a més del regidor d’Educació, Edel Balboa. La comissió ha validat el plec redactat pels tècnics integrants i amb les diferents aportacions dels diferents membres.
En aquest sentit, l’equip de govern es congratula per la participació de tots els grups municipals i per la voluntat de consens manifestada, així com també la implicació mostrada per l’AMPA de l’escola.
Les diferents empreses interessades en la concessió de la gestió hauran de presentar els seus projectes, dels quals, un cop validats administrativament, es valorarà el projecte pedagògic, el projecte d’oferta formativa, el projecte d’organització i gestió de l’escola, l’acreditació com a centre autoritzat de la Generalitat de Catalunya, una oferta d’activitats complementàries i un projecte de millora en la participació de l’Escola en les activitats socioculturals i/o tradicionals de Sant Quirze, l’aportació de materials i instruments a l’escola, i el pla econòmic i financer dels dos anys de concessió. També es tindran en compte les valoracions, distincions i acreditacions públiques de les empreses presentades. Per valorar els diferents projectes es constituirà un comitè d’experts. 
Recordem que l’Escola Municipal de Música no presta servei des de fa uns mesos, després que l’empresa que la gestionava fos intervinguda per mala gestió, amb un important dèficit als comptes i deutes a la Seguretat Social i Hisenda. El contracte de l'empresa concessionària va començar l’any 2003 i finalitzava a l’estiu. Això ha permès poder iniciar la nova licitació, tot i que la resolució del contracte actual encara està pendent de resolució i del dictamen de la Comissió Jurídica Assessora.
Des de l’Ajuntament també es va iniciar un procés de prereserva de places, al qual s’han apuntat ja més de 400 alumnes. Un cop realitzada la nova concessió i signat el contracte es coneixerà l’oferta pedagògica definitiva, cursos i horaris, així com també les quotes - l’Ajuntament manté la seva aportació de subvenció, però és molt possible que la subvenció de la Generalitat es redueixi o desaparegui -, i es procedirà a realitzar les matriculacions, per tal que al setembre el curs comenci amb total normalitat.
El plec i annexos es poden consultar en el següent enllaç: Plecs i documentació