Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les infantils de l’Handbol Sant Quirze tornen a guanyar

Aquest vespre, el Sant Quirze ha de puntuar o perdre de 3 o menys per classificar-se per les semifinals


Les infantils de l’Handbol Sant Quirze tornen a guanyar

 Les infantils de l’Handbol Sant Quirze han protagonitzat la segona victòria a la fase final del Campionat d’Espanya. L’equip santquirzenc s’ha imposat al Somar Las Palmas per 20 a 18.

El partit ha estat molt disputat i encara que sempre han dominat les santquirzenques, mai ho ho han fet de més de 3 gols. El partit va portar a l’equip nervis assegurats, ja que s’enfrontaven a les actuals campiones d’Espanya. 
Segons aporta el Club d’Handbol Sant Quirze, el Somar és  un equip de nenes molt grans, i a més tenen molt ben coberta la porteria. Davant d’un equip així, les jugadores de Sant Quirze del Vallès  van mostrar treball en equip i qualitat tècnica, a més d’intel·ligència i caràcter per sobreposar-se als moments difícils.
Avui, les infantils de Sant Quirze jugaran a les 9 del vespre un partit amb les Maristes Auseva d’Oviedo, que ahir van perdre amb el Ciudad de Algeciras. 
Segons els resultats, encara pot haver –hi un triple empat per les dues places de semifinals i per evitar-ho el Sant Quirze ha de puntuar o perdre de 3 o menys.  Molta sort a les nostres Campiones de Catalunya!!!