Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Comença la temporada de les piscines d’estiu

La piscina del CE Can Casablanques obrirà aquest dissabte 9 de juny


Comença la temporada de les piscines d’estiu

 Amb l’arribada de la calor, les piscines d’estiu són un dels equipaments que més es gaudeixen durant les hores de lleure. Aquest cap de setmana obrirà les portes la piscina d’estiu del Complex Esportiu de Can Casablanques, una instal•lació que romandrà oberta només durant el caps de setmana fins al 17 de juny i en l’horari complet a partir del dia 23 de juny. Al juny i juliol, es podrà accedir a la piscina d’estiu d’aquesta instal•lació de les 11 a les 19.30 hores i a l’agost, de les 11.30 a les 19.30 hores. Al setembre, la data i hora de tancament la determinarà la climatologia.
Les Fonts
Pel que fa a les Fonts, la piscina d’estiu obrirà a partir del dia 22 de juny amb tres sessions d’horari de tarda de les 15 a les 19 hores fins al dia de Sant Joan. A partir del dia 25 de juny i fins a finals d’agost, l’equipament s’obrirà al públic de les 11 a les 19 hores.
Durant el mes de juliol, les persones usuàries podran fer cursets intensius de natació de dilluns a divendres tant per a públic adult, jove o per a infants. Les inscripcions a aquests cursos es podran fer a la mateixa piscina, una vegada oberta.
Recordem que per adquirir abonaments per accedir a la piscina caldrà presentar la Targeta VIP SQV.