Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Nou èxit de la Mostra Gastronòmica

La dotzena edició acull un volum important de visitants d’arreu de la comarca


Nou èxit de la Mostra Gastronòmica

Sant Quirze del Vallès ha tornat a acollir amb èxit una nova edició de la Mostra Gastronòmica. Aquest passat cap de setmana els exteriors de Can Feliu s’han omplert de veïns i veïnes del municipi i d’arreu de la comarca disposats a gaudir de les propostes gastronòmiques dels restauradors locals. Una iniciativa que ja va començar dijous amb una exitosa sessió de “Tastem” a Can Barra on més de dues-centes persones van participar en aquest tast de vins i escumosos que també ha esdevingut ja un acte consolidat.
Segons que ha manifestat la regidora de Comerç, Míriam Casaramona, “un any més estem molt satisfets del funcionament de la Mostra. D’una banda, els restauradors han pogut donar a conèixer els seus productes i, de l’altra, hem aconseguit gaudir d’una iniciativa lúdica, participativa i oberta a tots els públics que ja ha esdevingut un segell identitari de Sant Quirze del Vallès, amb visitants de les ciutats veïnes que esperen aquest esdeveniment per gaudir-ne. D’altra banda, agraeixo molt especialment la feina que han desenvolupat els tècnics de l’Ajuntament implicats i la col•laboració i feina duta a terme pels restauradors. La bona entesa ens ha portat a un nou èxit.”
Divendres la degustació va anar acompanyada de l’actuació musical del grup “Blue Marine”. Dissabte va ser el  grup “Cafè Trio”qui va amenitzar la vetllada.
Els restaurants participants han estat: Avui no cuino, Cafè Mestral, Casa Marieta, El Niu del Mussol, El petit imperi, La Manduca, Lletonet Gourmet, Lossum-Espai Gastrònomic, Lluernari, Pastisseria Mix, Pastisseria Pousa, Pizzeria i Rostisseria El Pollo Loco, Restaurant i rostissería Xauxa, El Celler de la Vila, Valero Forn Tradicional, Cafès Garriga, El Petit Novell i Dionysus. També hi ha col•laborat el GHISQ.
Podeu veure la galeria d'imatges en el següent enllaç: Galeria d'imatges de la Mostra Gastronòmica 2012
També podeu veure les imatges aquí: