Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Els projectes de la Fundació Vicenç Ferrer protagonitzen una exposició al CC Can Feliu

Les imatges, obra d'un membre de l'Ateneu del Món, es poden apadrinar per un preu simbòlic


Els projectes de la Fundació Vicenç Ferrer protagonitzen una exposició al CC Can Feliu

 Imatges d'una de les zones més pobres i necessitades de l'Índia, l'estat d'Adhra Pradesh, i més concretament la comunitat rural d'Anantapur, omplen fins al proper 30 de juny el vestíbul del CC Can Feliu fruit de l'exposició organitzada per l'Ateneu del Món que porta com a títol Un gra de sorra a l'Índia.
La mostra, obra del membre de l'oenagé santquirzenca, Jerónimo Sánchez, repassa la vida quotidiana i els projectes de la Fundació Vicenç Ferrer, una oenagé coneguda internacionalment per desenvolupar diferents accions que beneficien a més de dos milions i mig de persones que viuen en situació de pobresa extrema alguns dels quals han rebut el suport de l'Ateneu del Món. Entre ells, destacar el projecte de dotació de barques i aparells de pescar després del Tsunami, el de construcció de 6 habitatges i un centre infantil d'atenció primària, l'adquisició de 30 bicicletes per a les nenes de la Fundació i l'apadrinament d'un grup de dones de la Fundació per part d'un grup de dones de Sant Quirze.
Apadrinar imatges
Les instantànies que composen aquesta exposició, de gran qualitat, humanisme i  impacte visual, poden ser adquirides al preu simbòlic de 20€, una aportació que l'Ateneu del Món ha batejat com a apadrinament, ja que tots els guanys resultants es destinaran íntegrament a la Fundació Vicenç Ferrer.
Xerrada de sensibilització
En el marc d'aquesta exposició, un dels membres de la Fundació Vicenç Ferrer oferirà el proper 19 de juny una xerrada sobre l'educació a l'Índia i els projectes que aquesta entitat està desenvolupant en el terreny. La xerrada tindrà lloc al CC Can Feliu a les 19.30 hores i està oberta a tota la població.

Ambdues activitats forment part del Pla de Sensibilització de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.