Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'alumnat de l'Institut Sant Quirze celebra la graduació del Batxillerat

Els nois i noies viuen un dia molt especial i emotiu al centre després d'acabar les proves de selectivitat


L'alumnat de l'Institut Sant Quirze celebra la graduació del Batxillerat

 Ahir a la tarda en una Sala d’Usos Múltiples de l ‘Institut Sant Quirze plena de gom a gom , una nova generació de joves quirzetencs van celebrar la seva graduació de Batxillerat, un cop acabades las proves de selectivitat.

Una promoció que un cop mes demostra que l’Institut Sant Quirze, malgrat les retallades econòmiques que pateix, té un nivell de qualitat excel•lent, ja que hi ha tres alumnes premiades amb Matricula d’Honor. Ara només resta esperar saber els resultats de las proves de Selectivitat, que des de l’Institut asseguren que seran bons.
La celebració va  ser un acte senzill però ple d’emocions, no només per la graduació dels alumnes sinó que també i per iniciativa d’aquests es va retre Homenatge a dos dels seus professors que es jubilen amb aquesta promoció , Lidia Palau i Jesús Gómez, qui també van rebre paraules d’elogi per part del Director del centre
El director del institut, Toni Sánchez, es va dirigir als alumnes animant-los a seguir creixent amb respecte als valors de justícia, esforç, treball i solidaritat , ja que, va dir, entre ells estan els nostres futurs governants i empresaris.
Durant l’acte es va visionar un vídeo realitzat pels alumnes on es feia un resum fotogràfic des del seu ingrés a l’ Institut ara fa sis anys , fins ara. També es va projectar un lip dub protagonitzat per els alumnes i confeccionat per l’AMPA.
Finalment es va fer entrega d’una foto amb tots els alumnes que s’han graduat i un birret per distingir-los com a Batxillers.
A continuació tots els presents,  pares, alumnes i mestres, van gaudir d’un petit refrigeri.
Des de l’Institut asseguren que aquests joves duran sempre dins seu un record molt entranyable del seu pas par l’institut i portaran amb orgull per tot el món el nom de Sant Quirze del Vallès, on van fer la seva formació.