Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nou web per al foment de la lectura entre entre el públic infantil

El portal és un projecte del Programa de Telemàtica de la Unió Europea i està promogut per la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona


Nou web per al foment de la lectura entre entre el públic infantil

 Un divertit nen que té USB enlloc de dits que es diu Gènius és el personatge que dóna nom i imatge al nou web elaborat per la Diputació de Barcelona adreçada al públic infantil d'entre 6 i 12 anys. Completen la colla la Valentina, una nena devorallibres, el playme, una mascota i el bit, un divertit robot. Ubicada a l'adreça http://genius.dibat.cat, el nou web inclou un catàleg específic adreçat als més petits de la casa així com una agenda i espais adreçats als pares i mares. El projecte també ofereix diversos espais de participació, com ara concursos o enquestes.

A nivell d'utilitats, aquest espai virtual també facilita la tramitació en línia de diferents gestions, com ara demanar el carnet de la biblioteca, consultar els préstecs, renovar documents o reservar ordinadors per connectar-se a internet a qualsevol de les biblioteques de la Diputació de Barcelona.
També es pot trobar en aquest web informació relacionada amb  la lectura i especialitzada en el món infantil o jocs interactius.
ClubBiB
Sota les sigles ClubBib s'amaga l'apartat personal dels usuaris infantils que també ofereix aquest web, un espai que cadascú pot adaptar als seus interessos i gustos de manera personalitzada.