Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La matriculació de l’Escola Bressol municipal i del Centre de Formació d’Adults Municipal l’Olivera s’ajorna fins a principis de juliol

a pàgina web municipal www.santquirzevalles.cat anirà informant puntualment de les novetats al respecte.


La matriculació de l’Escola Bressol municipal i del Centre de Formació d’Adults Municipal l’Olivera s’ajorna fins a principis de juliol

 L’Ajuntament treballa en les noves quotes de l’escola bressol municipal i decideix mantenir els preus de la programació bàsica de l’Escola d’Adults. Per aquest motiu, i fins a definir els preus definitius, el període de matriculació es traslladarà a principis del mes de juliol. La pàgina web municipal www.santquirzevalles.cat anirà informant puntualment de les novetats al respecte.

L’Ajuntament treballa en les noves quotes de l’escola bressol, donat que les subvencions de les administracions s’han vist considerablement reduïdes i això té una incidència directa en el preu final de les tarifes.
Pel que fa a l’Escola d’Adults, l’Ajuntament ha decidit mantenir els preus del programari bàsic. En aquest sentit, tots els cursos bàsics comptaran amb les mateixes tarifes que l’any anterior. Només alguns cursos especialitzats, com ara anglès i informàtica, es veuran incrementats, mentre que la resta no seran objecte de cap increment.