Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Cloenda de l'edició de primavera del programa Voluntariat per la llengua a Sant Quirze

Una tertúlia i un berenar van conformar el programa de l'acte


Cloenda de l'edició de primavera del programa Voluntariat per la llengua a Sant Quirze

 La Cafeteria de la Masia Can Feliu de Sant Quirze del Vallès va acollir el dijous 14 de juny a les 7 de la tarda la cloenda de l’edició de primavera del Voluntariat per la llengua de St. Quirze del Vallès.

Una quinzena de persones van participar del berenar organitzat pel Servei de Català de Sant Quirze, a la Masia de Can Feliu. La trobada va reunir voluntaris i aprenents que participen al Voluntariat per la llengua i que van explicar les seves experiències en el programa. Es van reunir voluntaris que ja porten molts anys dins el programa i d’altres que tot just comencen ara. Però tots ells van coincidir que és una experiència molt enriquidora i van animar als aprenents a continuar amb el programa.
El berenar es va fer a la cafeteria de la masia Can Feliu ja que és un establiment col•laborador del programa i un lloc on moltes de les parelles fan la seva trobada setmanal.
Si esteu interessats a participar a les properes edicions del Voluntariat per la llengua, com a voluntari o aprenent, només us heu d’adreçar al Servei de Català de St. Quirze del Vallès (c/ Eduard Toldrà, s/n, o al telèfon 93 721 18 99)