Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Un curs sobre el procés de venda aplega una vintena de persones al CDE Masia Can Barra

La formació està emmarcada en el programa SQ Viu l'Empresa


Un curs sobre el procés de venda aplega una vintena de persones al CDE Masia Can Barra

 Una vintena de persones emprenedores i provinents d'empreses locals han participat en el curs de gestió comercial emmarcat en el programa SQ Viu l'Empresa. La formació ha tingut una durada de 12 hores durant les quals els participants han pogut aprofundir en conceptes com ara el model de venda ADDOC, els elements, processos i claus de la comunicació interpersonal, la prospecció de clients i la concertació d'entrevistes. El programa del curs també ha proporcionat a les persones participants coneixements per fomentar la materialització d'acords comercials i totes les fases de la venda, des del contacte fins al tancament de l'acord.

El curs ha estat impartit per Carles Rams, llicenciat en administració i direcció d'empreses i director de formació de l'Escola Superior de Negocis de Sant Cugat del Vallès. La formació ha estat valorada molt positivament per les persones participants, ja que han pogut accedir a continguts d'interès per reforçar la seva cartera de clients i per fer nous contactes.
El Programa Sant Quirze Viu l'Empresa és una iniciativa del servei a l'Empresa i el servei d'atenció a persones emprenedores de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès que consta de diferents accions formatives que combinen diferents aspectes de gestió de les pime. Totes les sessions són impartides per professionals de contrastada experiència dins del món empresarial i són gratuïtes pels assistents.