Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Arriba el Fes estiu al Canya Jove

Prop d'una vintena de propostes ompliran el temps de lleure del jovent local


Arriba el Fes estiu al Canya Jove
La tradicional Xiquiparty obrirà aquest divendres 22 de juny el programa Fes Estiu al Canya Jove, un conjunt d'activitats adreçades a omplir el temps de lleure estival del jovent local. Prop d'una vintena de propostes integren aquest programa que s'allargarà fins al dia 27 de juliol. 
Destacar en la programació d'enguany el Cicle de Cinema de Terror que es farà els dies 25 de juny i 9 i 3 de juliol, una proposta participativa ja que serà a través del Facebook del Canya Jove que els mateixos participants podran escollir les pel·lícules que vulguin veure.
Descoberta d'altres països
L'estiu és sinònim de vacances i per això una bona part del programa es centra en descobrir altres països i també les diferents maneres que hi ha de viatjar. Sota el títol Coneix l'Àfrica, el Fes estiu proposa un cicle de descobriment d'aquest continent a través d'un taller de trenes africanes i henna i un altre de danses africanes. Pel que fa al cicle de vacances alternatives, l'Espai Canya Jove acollirà el 27 de juny una taula d'experiències que sota el títol Una altra manera de viatjar aproparà en primera persona l'experiència de tres joves santquirzencs que explicaran els viatges amb interrail, les estades d'idiomes o les possibilitats de dedicar les vacances a la cooperació internacional. També en aquest marc, el Canya Jove dedicarà una tarda als jocs d'arreu del món en el qual els participants podran descobrir fins a una trentena de jocs d'arreu del planeta.
Fifa i singstar
Un torneig de FiFA 12 de ps3 per parelles centrarà també una tarda de consoles el 2 de juliol. Els i les participants hauran de portar el seu comandament propi per participar-hi. La segona tarda de consoles, el dia 16 de juliol, se centrarà en una competició de dance i sing star.
Tallers diversos
Un taller de fotografia de retrat o un altre de tintatge i estampació de roba són dues de les iniciatives de les que també es podrà gaudir en el marc d'aquest programa d'activitats estival adreçat als joves. Completen aquesta proposta més especialitzada un taller per aprendre a ballar salsa i reaggeton o un altre monogràfic de disseny de complements. Alguns d'aquests tallers, que són gratuïts, tenen les places limitades i cal fer reserva a l'Espai Canya Jove.
Jornades Hip Hop
La cultura hip hop omplirà també les tardes d'estiu al Canya Jove gràcies a la jornada de Hip Hop que es celebrarà el dia 13 de juliol a partir de les 17 hores. El jovent assistent podrà gaudir d'un taller de postcart per decorar tot tipus d'objectes amb esprais i a continuació podran presenciar una masterclass i exhibició de breakdance així com d'un taller pràctic de rap i producció musical.
Roba i complements
Les manualitats, la creativitat i les tasques domèstiques formen part també d'aquest programa adreçat al jovent, que podrà fer-se una bossa amb materials reciclats els dies 18 i 19 de juliol o bé dissenyar complements i aprendre nocions bàsiques de costura o de cuinar tapes.
El Fes Estiu al Canya Jove clourà amb una festa i pica pica de cloenda el dia 27 de juliol a les 17.30hores. Per a més informació sobre les diferents activitats, podeu adreçar-vos a Espai Canya Jove; 93 722 74 44; www.canyajove.cat/ ; espaicanyajove@santquirzevalles.cat; www.facebook.com/canyajove.santquirzevalles
 
Programa d'activitats (clica sobre cadascuna per veure'n els detalls)