Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Nova visita de l'equip del Síndic de Greuges per atendre les consultes i queixes de la ciutadania

Les persones que vulguin ser ateses hauran de concertar hora prèviament


Nova visita de l'equip del Síndic de Greuges per atendre les consultes i queixes de la ciutadania

 El proper dijous 5 de juliol Sant Quirze rebrà novament l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya per atendre les consultes o queixes que la ciutadania vulgui formular a aquest òrgan de defensa dels drets de les persones. Aquesta és la segona vegada que aquest equip de professionals atén presencialment la ciutadania santquirzenca arran del conveni signat el passat mes de setembre entre l'Ajuntament de Sant Quirze i aquest òrgan.

Segons aquest conveni, el Síndic oferirà anualment un informe a l'Ajuntament que reculli la situació de les queixes gestionades relacionades amb Sant Quirze i visitarà el municipi per atendre les consultes que puguin sorgir de la ciutadania.
Tothom que vulgui ser atès el proper 5 de juliol haurà de concertar cita prèvia al telèfon 900124124 o bé enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat amb el nom i el número de telèfon.
Els tècnics, el dia 5 de juliol, atendran les consultes al CC Cívic Can Feliu, c/ Eduard Toldrà s/n.
Recordem que per presentar una queixa al síndic també es pot fer via correu ordinari a la seu del Síndic, per telèfon al 900124124, per correu electrònic, sindic@sindic.cat o bé per fax al 933013187. Trobareu també tota la informació relacionada al web www.sindic.cat