Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament actualitza el programari del Padró Municipal d'Habitants

La migració de dades farà que dilluns 25 a la tarda no es puguin fer gestions padronals


L'Ajuntament actualitza el programari del Padró Municipal d'Habitants

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès implantarà dilluns 25 de juny una nova versió del programa del Padró Municipal d'Habitants per tal de millorar l'atenció ciutadana en aquest àmbit. El programari incorpora una nova base de dades padronal que es basarà en la gestió d'expedients multicanal i en la planificació per processos i persegueix simplificar la gestió del Padró així com millorar la comunicació amb les administracions vinculades.

Cadascun dels documents produïts anirà identificat per un Codi Únic de Document (CDU), un número que permet la validació i l'accés al document per part de tercers. Aquest sistema d'identificació també agilitza la localització dels documents relacionats amb el Padró des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i permet associar-los a un expedient, alhora que millora l'accés a les dades de les fitxes d'habitant.
La migració de dades es farà el proper dilluns 25 de juny, per la qual cosa entre les 15 i les 20 hores no es podran fer gestions padronals a l'OAC de l'Ajuntament, com poden ser els certificats, volants, empadronaments, canvis o baixes.