Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Persones aturades segueixen un curs de manipulació alimentària a CDE Masia Can Barra

El curs consta de 5 sessions i capacita els partipants com a manipuladors d'aliments


Persones aturades segueixen un curs de manipulació alimentària a CDE Masia Can Barra

Un total de 25 persones aturades segueixen un curs d'higiene i manipulació alimentària organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i impartit per l'empresa Biotecnal. Aquest curs està dividit en 5 sessions que repassen els principals conceptes a l'entorn de la manipulació i higiene dels aliments i capacita els participants perquè puguin treballar en establiments relacionats amb aquest àmbit.

Entre d'altres, els assistents coneixeran els perills associats als aliments, l'actitud dels manipuladors i l'higiene preventiva en el procés de transport, recepció i emmagatzematge dels aliments. També aprofundiran en els diferents sistemes d'elaborar aliments per al seu consum i l'exposició, venda i distribució.
La presentació del curs va comptar amb el regidor d'Ocupació, David Sánchez, que va agrair a l'empresa local Biotecnal que col·labori amb l'Ajuntament per poder desenvolupar aquest tipus de formació a Sant Quirze, especialment per a persones aturades que poden trobar noves oportunitats de feina gràcies a la formació.
Aquest curs està adreçat a persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i clourà el proper dimecres 27 de juny.