Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

L’Ajuntament rep els restauradors participants a la Mostra Gastronòmica

La dotzena edició de la Mostra Gastronòmica va tenir lloc els dies 8 i 9 de juny als exteriors de la Masia Can Feliu


L’Ajuntament rep els restauradors participants a la Mostra Gastronòmica

 L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, i la regidora de Comerç, Míriam Casaramona, van rebre ahir els restauradors participants a la Mostra Gastronòmica, acompanyades d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament. 

El motiu de la recepció va ser agrair-los la seva participació en aquesta iniciativa, que enguany arribava a la seva dotzena edició amb un volum important de visitants d’arreu de la comarca. Els restauradors van rebre un diploma per la seva col•laboració, i van mostrar-se satisfets del funcionament de la Mostra.
Per la seva part, la regidora de Comerç, Míriam Casaramona, va valorar molt positivament l’esforç i implicació dels diferents restaurants participants alhora que va mostrar-se molt satisfeta “per la participació ciutadana en aquesta Mostra, que ha esdevingut un dels actes de referència al poble”. En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va referir-se a la Mostra “com un acte consolidat, possible gràcies als nostres restauradors, que han sabut difondre i donar a conèixer les seves respectives cuines tant al municipi com a la comarca, i que es caracteritzen per la seva qualitat”.
L’acte va finalitzar amb una fotografia de familia al mateix Ajuntament.
La dotzena edició de la Mostra Gastronòmica va tenir lloc els dies 8 i 9 de juny als exteriors de la Masia Can Feliu. Una iniciativa que va estar precedida també per una exitosa sessió de tasts de vins i escumosos el dijous dia 7 a Can Barra, on més de dues-centes persones van fer degustacions diverses.