Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

La pàgina de l'Ajuntament a Facebook supera els 1.000 seguidors

El mitjà de comunicació es consolida com és més seguit a les xarxes socials


La pàgina de l'Ajuntament a Facebook supera els 1.000 seguidors

 Més d'un miler de persones segueixen la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, una xifra que demostra l'interès dels santquirzencs i santquirzenques per seguir l'actualitat local a través de la xarxa. L'Ajuntament va obrir aquesta pàgina al setembre de l'any 2010 i durant aquests dos anys el creixement de seguidors i seguidores ha anat en augment constant. Els continguts que es publiquen provenen en gran part de les notícies i actes d'agenda publicats al portal www.santquirzevalles.cat i arriben a una mitjana de 1284 persones gràcies a la possibilitat de compartir la informació que permet aquesta xarxa social. 

Pel que fa a la tipologia d'usuaris, les dones conformen el grup més nombrós amb un 52,6% dels seguidors, mentre que els homes representen el 45,7% dels usuaris. Per edats, el gran gruix de seguidors i seguidores es situa en la forquilla dels 35-44 anys, amb un 31% del total, seguit del grup de 25-34 anys, amb un 20%.
Per països, la pàgina de Facebook de l'Ajuntament és seguida principalment per gent del país, tot i que també la segueixen usuaris dels Estats Units, Itàlia, Xile o Austràlia, entre d'altres.
A banda del Facebook, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès compta també amb espais a d'altres xarxes socials com el twitter, on compta ja amb 420 seguidors, o el Flickr, un espai per compartir fotografies i galeries d'imatges. L'Ajuntament també té presència a les xarxes Youtube i Issuu, on hi penja vídeos d'esdeveniments diversos així com publicacions digitals.