Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Un taller de henna i una xerrada obren el Fes Estiu al Canya Jove

El jovent podrà gaudir de moltes més propostes emmarcades en aquest programa


Un taller de henna i una xerrada obren el Fes Estiu al Canya Jove

 Un taller de henna i trenes africanes i una xerrada sobre l'Interrail han estat aquesta darrera setmana dues de les propostes del programa Fes Estiu al Canya Jove, una iniciativa del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Sant Quirze. 
La xerrada sobre l'interrail va anar a càrrec de tres joves santquirzencs que van oferir la seva visió particular dels viatges amb l'Interrail partint de la seva pròpia experiència. Els joves van oferir consells de com aprofitar al màxim aquest tipus de viatge que et permet recórrer Europa en tren.
Un altre dels protagonistes del Fes Estiu al Canya és el continent africà. Per conèixer i apropar-se a a les seves costums, els joves han pogut participar en un taller de henna i trenes africanes i també podran gaudir avui a la tarda d'un taller de danses africanes a càrrec de la Fundació Akwaba, que també explicarà històries basades en l'imaginari d'aquest gran continent.
Podeu consultar la resta de propostes del Fes Estiu al Canya Jove, que s'allargaran fins a finals de juliol, en el següent enllaç: Fes Estiu al Canya Jove