Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Tot a punt per celebrar la 17ª Festa Cubana per la solidaritat de Sant Quirze

La recaptació es destinarà íntegrament a la oenagé Sathi Sansar


Tot a punt per celebrar la 17ª Festa Cubana per la solidaritat de Sant Quirze

 El proper dissabte 7 de juliol, els exteriors del Centre Cívic Can Feliu seran l'escenari on es desenvoluparà la dissetena edició de la Festa Cubana, un dels actes solidaris amb més tradició a Sant Quirze. En aquesta ocasió i com és habitual, les persones que hi participin podran gaudir d'un sopar  a la fresca a base d'amanida, fideuà, gelat i beguda pel preu de 12€. . Els presents també podran gaudir de música i ball, mojitos, rom cubà, regals i sorpreses.
La vetllada estarà amenitzada per un grup de música Clave Salsera, que oferiran les cançons més conegudes al ritme de salsa perquè tothom pugui ballar. 
En el marc de la vetllada es farà també el lliurament de premis del I Concurs de Cartells de la Festa Cubana, que ha recaigut en el jove santquirzenc Albert Pons, autor del cartell titulat Arriba el Cubà.
La recaptació íntegra de la Festa, organitzada per l'Ateneu del Món, anirà a parar als projectes que desenvolupa al Nepal l'entitat Sathi Sansar. Aquesta oenagé, amb la que l'Ateneu col·labora des de fa 3 anys,  treballa amb infants que pateixen paràlisi cerebral i transtorns d'aprenentatge a la zona de Pokhara. 
La Festa Cubana està emmarcada en el Pla de Sensibilització de Sant Quirze del Vallès.

Més informació: Ateneu del Món 
                        Sathi Sansar