Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

La desena edició de la Mostra Gastronòmica consolida el seu funcionament

La inicaitiva repeteix escenari amb una elevada participació


La desena edició de la Mostra Gastronòmica consolida el seu funcionament

La desena edició de la Mostra Gastronòmica, celebrada del 10 al 12 de juny, aquest cap de setmana passat, ha comptat amb una elevada participació, consolidant-se així un any més com un dels esdeveniments amb més participació.

La primera activitat, que va tenir lloc dijous amb un tast de vins i caves, va tenir molt bona acollida entre la població i també entre les bodegues que exposaven i donaven a tastar els seus productes. De fet, un total de 12 bodegues van participar en l’acte, doblant les de l’edició anterior i acollint un total de 150 assistents.

Pel que fa a les degustacions gastronòmiques de divendres i dissabte, aquestes també van acollir una elevada particpació, especialment dissabte. Un públic Fidel va omplir totes les taules la nit de dissabte. Divendres, els assitents també van poder gaudir de l’oferta gastronòmica, acompanyats d’un tret de sortida protagonitzat pels Diables de Sant Quirze.

Segons que ha manifestat la tinent d’Alcaldia de Promoció Econòmica, Àngels Ponsa, “estem molt satisfets del desenvolupament de la Mostra i, molt especialment, de la col·laboració i participació dels restauradors. Sense ells aquesta edició no hagués estat possible, i la bona feina de tots plegats ens ha donat uns resultats, un any més, molt positius.”

En la mateixa línia, el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda, ha insistit en l’elevada participació d’aquesta edició “la qual cosa ens confirma la seva consolidació i bona acceptació per part de la ciutadania. Aquesta Mostra porta el nom de Sant Quirze arreu de la comarca i, alhora, fomenta la identitat del nostre municipi”.

Finalment, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha volgut a agrair a la ciutadania “la seva implicació, que ha donat uns resultats molt positius i que ha generat que, malgrat deu anys de Mostra Gastronòmica, aquesta hagi millorat amb el temps, corregint punts febles i potenciant punts forts. Això ens ha fet grans, sempre en benefici de la ciutadania”