Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L’Obra Social de La Caixa fa una donació de 4.000 euros a l’Ajuntament de Sant Quirze

L’import es destinarà a la compra de productes d’alimentació per als més necessitats


L’Obra Social de La Caixa fa una donació de 4.000 euros a l’Ajuntament de Sant Quirze

 L’Obra Social de La Caixa ha donat 4.000 euros a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, destinats a la compra de productes bàsics de mitja i llarga durada per a les persones amb més necessitats. La donació es va manterialitzar ahir, en el marc d’una trobada a l’Ajuntament entre l’alcaldessa, Montserrat Mundi, la regidora de Benestar i Família, Míriam Casaramona, les directores de dues oficines de La Caixa al municipi i el responsable de l’obra social de La Caixa a la comarca, Albert Martí.

L’any passat l’Obra Social de La Caixa ja va fer una donació important de 4.000 euros destinada al Banc d’Aliments municipal. Enguany, a més, l’Ajuntament ha signat de nou un conveni amb la Parròquia i destina 10.000 euros al projecte per a la compra de productes frescos. La resta de productes provenen de les donacions de Càritas, la Fundació Banc d’Aliments, Creu Roja i Alcampo.
El Banc d’Aliments municipal és un projecte destinat a donar suport alimentari a persones del municipi en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social. Aquestes persones o famílies són derivades pels Serveis Socials bàsics i poden accedir al lot d’aliments preparats pels voluntaris de Càritas Sant quirze i vals d’aliments per a productes frescos.