Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El jovent local apren a fer retrats al Canya Jove

Durant tres sessions, les persones participants podran aprendre tècniques de maquillatge, retoc fotogràfic i nocions bàsiques de càmeres réflex


El jovent local apren a fer retrats al Canya Jove

 Aquesta setmana s'està realitzant el taller de retrat a l'Espai Canya Jove, un curs que apropa als i les participants al món de la fotografia de la mà de dos joves experts, en David Costa i l'Enric Martí.

En un total de tres sessions i durant 6 hores, els joves tindran l'oportunitat de conèixer els principis bàsics del funcionament d'una càmera tenint com a objectiu produir un retrat. Les sessions també facilitaran als participants nocions bàsiques de maquillatge per extreure el màxim partit d'una fotografia d'aquest estil i també algunes tècniques de retoc fotogràfic per optimitzar les imatges obtingudes.
L'activitat està emmarcada en el programa Fes Estiu al Canya Jove, tot un conjunt d'activitats organitzades pel Servei de Joventut que proporcionen estones de lleure i recursos d'interès per al jovent local durant les vacances escolars. Si voleu consultar la resta d'activitats, podeu fer-ho al següent enllaç: Fes estiu al Canya Jove.