Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Comença la campanya per classificar els establiments alimentaris en funció del risc sanitari

Els establiments rebran visites de tècnics per informar i assessorar sobre els requisits sanitaris que cal complir en funció de la classificació


Comença la campanya per classificar els establiments alimentaris en funció del risc sanitari

 A partir del proper dijous 12 de juliol, l'Ajuntament de Sant Quirze inicia una campanya per assessorar i informar a les persones responsables d'establiments alimentaris sobre les condicions higiènicosanitàries que han de complir en funció del risc. Aquesta campanya servirà també per actualitzar el cens d'establiments alimentaris que hi ha al municipi, així com per determinar la seva classificació en funció del risc. Aquest risc depèn, per una banda, del tipus d'activitats i del volum de producció o venda i, per l'altra, de les instal·lacions, les bones pràctiques de manipulació d'aliments i dels autocontrols sanitaris que portin a terme.

Una vegada feta la visita i analitzades les dades per part dels tècnics, els responsables de l'establiment seran informats de la puntuació obtinguda i així podran saber quins són els aspectes que han de millorar.
La campanya arribarà a tot tipus d'establiments alimentaris com ara les carniceries, peixateries, botigues de queviures i supermercats, bars, restaurants, forns de pa, fruiteries, gelateries, entre d'altres.
Aquesta campanya està gestionada pel Servei de Salut de l'Ajuntament. Les persones que vulguin ampliar la informació al respecte poden posar-se en contacte amb aquesta unitat, de manera presencial al carrer Sentmenat, 6, via telefònica al 937216800 o bé mitjançant el correu electrònic, serveisalut@santquirzevalles.cat