Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Festa Cubana torna a mostrar la cara més solidària de Sant Quirze

Més de 350 persones van gaudir de la fideuà i més de 600 van participar en el ball de la mà de Clave Salsera


La Festa Cubana torna a mostrar la cara més solidària de Sant Quirze

 La ciutadania santquirzenca va tornar a mostrar el seu costat més solidari aquest passat dissabte i amb motiu de la celebració de la dissetena edició de la Festa Cubana, organitzada conjuntament per l'Ateneu del Món i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. 

La Festa, com és habitual des dels seus inicis, l'any 1995, té com a objectiu recaptar fons per diferents projectes que s'estiguin desenvolupant des de l'Ateneu del Món. En el cas d'aquesta edició, els beneficis aniran a parar a l'oenagé Sathi Sansar, una entitat que treballa amb infants amb paràlisi cerebral del Nepal.
L'inici de la celebració va anar a càrrec de la presidenta de l'Ateneu del Món, Laura Roger, i de la Regidora d'Igualtat i Cooperació, Sílvia Peralta, que van ser les encarregades de lliurar el premi al guanyador del Concurs de Cartells de la Festa, Albert Pons. A continuació, dos membres de la oenagé Sathi Sansar van explicar la seva tasca al Nepal i van descriure els projectes que rebrien el suport amb la recaptació de la festa.
Després d'una fideuà a càrrec del Vostra Cuina que va comptar amb més de 350 comensals, el ball de la mà de Clave Salsera va aplegar 300 persones més al ritme de la salsa. A la mitja part es va fer el sorteig de 44 lots de productes cedits per més d'una vintena d'establiments de Sant Quirze.
Finalment, el DJ Jordi i Silvia van posar el punt i final a una festa plena de diversió, sorpreses, solidaritat i música cubana en directe.
 
L'organització agraeix de manera molt especial la col·laboració i participació de: el Cercle de Cultura, la papereria DIN-A4, el Grup Balneari Broquetas, la botiga Laha Us de Sabadell, la botiga Alesport, el Celler de la Vila, Casa Marieta, La Caixa i l’obra social d’Unnim, la Fruiteria del Paco i la Lola, la farmàcia Cladellas, El Vestidor, Seguros Biblao, la Lula, la perruqueria Jennifer Roca, el Restaurant la Cerdanya, el Taller de Tapes, Cobega, Rec-line, l’empresa de sonorització Prodau i molt especialment al Jaume de l’empresa de Catering Vostra Cuina, al Carlos i la resta d’integrants del grup cubà Clave Salsera, al Jordi i la Sílvia, al grup d’animació de salsa i a Sathi Sansar.