Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La proposta gràfica de Ramon Bermudo serà la imatge de la Festa Major de 2012

Aquest santquirzenc ha guanyat el concurs de cartells d’una nova edició que en uns dies es podrà consultar al web municipal


La proposta gràfica de Ramon Bermudo serà la imatge de la  Festa Major de 2012

 Ramon Bermudo ha estat el guanyador del concurs de cartells de Festa Major. La seva proposta ha estat l’escollida com a imatge d’aquesta Festa Major 2012. L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va convocar un concurs de cartells amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i la creació artística, en el marc d’un esdeveniment tan destacat com la Festa Major del municipi. Hi han pogut participar totes les persones empadronades a Sant Quirze del Vallès a partir de 16 anys.

Avui, l’alcaldessa, Montserrat Mundi i la regidora de Cultura, Mercè Vallès, han rebut el guanyador a la sala de l’Alcaldia, on se li ha lliurat el premi. Un jurat, presidit per l’alcaldessa i la regidora de Cultura i integrat per membres del Grup de Treball de Festa Major i treballadors/es del Departament de Comunicació de l’Ajuntament, ha estat el responsable de triar la imatge que vestirà enguany aquesta festa.