Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès presenta la nova Escola Municipal de Música

El Centre d’Educació Musical SL dóna a conèixer el seu projecte educatiu


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès presenta la nova Escola  Municipal de Música

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va presentar públicament ahir la nova Escola Municipal de Música. El Centre d’Educació Musical SL es va donar a conèixer ahir al celler de Can Barra, com a projecte guanyador en el concurs d’adjudicació.

Abans de la presentació pública, l’alcaldessa, acompanyada del tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidor d’Educació, Edel Balboa, el tinent d’Alcaldia de Seguretat Ciutadana, Jaume Cols i la regidora de Serveis Interns, Igualtat i Cooperació, Sílvia Peralta, van visitar les instal•lacions de l’equipament que de nou, esdevindrà la nova Escola Municipal de Música, tot fent el lliurament de claus.
Més de 300 persones van assistir a la sessió explicativa del projecte, basat en l’experiència adquirida en la gestió i direcció del Centre d’Educació Musical de Terrassa. 
El CEM aposta per una escola viva, oberta i implicada al municipi. Entre els seus objectius, l’empresa es proposa esdevenir una escola sostenible, que asseguri la continuïtat de l’educació musical dels seus alumnes per al futur i que tingui en compte la diversitat d’interessos, necessitats i capacitats. Alhora, aposta per una escola oberta a tot tipus de música, des de la tradicional, a la moderna, passant per la clàssica, l’antiga i el teatre musical, així com basada en la combinació de classes col•lectives i individuals i la personalització.
La nova concessionària estableix també nous preus, en funció de l’oferta-demanda i de les necessitats del servei i sense tenir en compte les subvencions de la Generalitat. En cas que la Generalitat apliqués finalment les subvencions, aquestes repercutirien directament en forma de beca a l’alumnat. Els preus es poden consultar al web d’educació: www.santquirzevalles.cat/escolademusica
Antecendents CEM
El CEM va néixer a Terrassa fa trenta anys per cobrir un buit existent aleshores, en referència a l’evolució del concepte d’Escola de Música i Conservatori. L’any 1980, el CEM va aportar un nou estil pedagògic i musical d’escola de música, basat en l’obertura de l’Escola a la societat i al seu entorn, que ha estat un referent en l’educació musical del país. Trobareu més informació de l’empresa a: www.cem.cat.
Podeu veure també la presentació que es va projectar durant l'acte descarregant-vos el següent document:
>Presentació Escola Municipal de Música Can Barra