Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

El parc de les Morisques acull aquest dissabte el Cap d'Any Infantil

La festa és una iniciativa de l'entitat Sant Quirze té Vida


El parc de les Morisques acull aquest dissabte el Cap d'Any Infantil

 Aquest proper dissabte 14 de juliol, els infants podran gaudir com cada estiu d'una celebració molt especial i simbòlica, la Festa de Cap d'Any infantil que organitza Sant Quirze Té Vida. Al llarg de tota una jornada, el parc de les Morisques acollirà diverses activitats pensades per fer passar una jornada lúdica als més petits de la casa. La programació començarà a les 11 del matí amb una batukada a càrrec de Tokabatuka. A continuació, just al punt del migdia, l'escuma es convertirà en la protagonista de la festa. També al llarg de tot el dia es podrà provar un nou cotxe elèctric.

L'activitat es reprendrà a la tarda amb els inflables infantils, que estaran disponibles de les 17 a les 20 hores. A les 18 hores, els Geganters de Sant Quirze oferiran els seus balls tradicionals. A les 19 hores tots els presents podran gaudir de l'espectacle infantil a càrrec de la companyia l'Arlequí i a continuació, de la botifarrada popular. L'amenització musical, a partir de les 21 hores, vindrà de l amà d'Adrian i Azalia Group. Serà a dos quarts d'onze quan tocaran les campanades d'estiu, les que anuncien que l'any infantil ha finalitzat. El grup Adrian i Azalia reprendrà el ball i el final de festa a les 22.45 hores. La celebració clourà a les 12 de la nit.
La Festa està organitzada per Sant Quirze Té vida amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Comercial Martí, Fanta taronja Cobega SA, Tokabatuka, Geganters de Sant Quirze, Rostisseria el Nesprer, Xarcuteria Pau Alañà i Dionysus.