Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

S'amplia el període de matriculació de l'Escola Municipal de Música Can Barra

L'alumnat es podrà matricular també la propera setmana en horari de tarda al Centre Cívic Can Feliu


S'amplia el període de matriculació de l'Escola Municipal de Música Can Barra

Durant aquests dies resta obert el període de matriculació de l'Escola Municipal de Música Can Barra. L'alumnat preinscrit podrà formalitzar la matrícula fins al 20 de juliol, de 10:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores, al Centre Cívic Can Feliu. Finalment s'ha decidit també allargar aquest període a la propera setmana, del 23 al 26 de juliol (de dilluns a dijous), però en horari només de tarda, és a dir, de 17:00 a 20:00 hores, al mateix Centre Cívic Can Feliu.

La documentació que cal aportar és una fotografia de mida carnet, una fotocòpia del carnet de vacunacions de l'alumne/a, una fotocòpia del compte on es domiciliarà el pagament i el full de matrícula i autorització de protecció de dades i drets d'imatge. Aquest darrer document us el podeu descarregar al següent enllaç.
 
Per a qualsevol consulta, podeu descarregar-vos el document informatiu sobre l'oferta educativa de l'Escola Municipal de Música Can Barra que trobareu en aquesta mateixa notícia i/o us podeu adreçar al correu electrònic: escolademusica@santquirzevalles.cat.