Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Inscripcions a les activitats de Festa Major

A partir del proper dilluns us podreu inscriure a la masterclass d'Spinning i al Campionat de FIFA 2012


Inscripcions a les activitats de Festa Major

El proper dilluns, dia 23 de juliol, comença el període d’inscripció per dues activitats que formaran part del programa de Festa Major. D’una banda, la masterclass d’Spinning, que tindrà lloc diumenge al matí a l’amfiteatre del Parc de les Morisques. En aquesta activitat, que començarà a les 10:00 hores, comptarà amb dos torns de 55 minuts. A cada torn podran participar 98 persones. Cada participant rebrà una bossa amb regals de diversos patrocinadors i una samarreta gentilesa de Republik Bikes. Animeu-vos a participar en aquest espectacle esportiu on la música i les bicicletes seran les protagonistes.

D’altra banda, aquest proper dilluns també comença el període d’inscripció del Campionat del vídeojoc FIFA 2012. Aquest tindrà lloc dilluns 3 de setembre, de 10:00 a 14:00 hores, a la Sala Nova de la Patronal. Poden participar un total de 50 persones per saber qui és el santquirzenc o la santquirzenca que juga millor del poble a aquest vídeojoc de futbol tan popular.

Us podreu inscriure a les Oficines d’Atenció Ciutadanes de Sant Quirze del Vallès. Trobareu tota la informació per inscriure-us a aquestes activitats al següent enllaç:

Inscripcions a les activitats d'Spinning i FIFA 2012