Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Horaris dels equipaments municipals durant les vacances

L’horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana durant el mes d’agost serà de 8:30 a 14:00 hores


Horaris dels equipaments municipals durant les vacances

 Alguns dels equipaments municipals realitzen un horari diferent a l'habitual o tanquen durant les vacances. L'edifici central de l'Ajuntament de Sant Quirze, ubicat a la plaça de la Vila, 1, obrirà al llarg del mes d'agost de les 8 a les 15 hores. L'Oficina d'Atenció Ciutadana central, ubicada en aquest edifici, oferirà atenció presencial també al llarg de tot l'agost, de les 8.30 a les 14 hores. 

Pel que fa als centres cívics, tant el CC Can Feliu com la Torre Julià romandran tancats al mes d'agost i l'Espai Canya Jove també tancarà de l'1 d'agost al 7 de setembre.
El CDE Masia de Can Barra tancarà del 6 al 24 d'agost i a partir del dia 27 tornarà al seu horari habitual d'atenció. També restarà tancat durant l'agost el Centre d'Informació i Recursos per a dones, que recuperarà el seu horari d'atenció habitual a partir del 4 de setembre.
Un dels equipaments que obrirà al llarg de totes les vacances és el Casal d'Avis en el seu horari habitual, als matins de les 10 a les 13 hores i a les tardes, de les 16 a les 20 hores.
La biblioteca municipal també romandrà tancada tot el mes d'agost.
Per a més informació o per qualsevol dubte durant les vacances, podeu adreçar-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana central dins del seu horari de prestació de servei durant l'agost.