Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Més d'una cinquantena de persones ja s'han inscrit a les activitats de la Festa Major 2012

Actualment les inscripcions ja estan obertes per la masterclass d'Spinning i pel campionat FIFA 2012


Més d'una cinquantena de persones ja s'han inscrit a les activitats de la  Festa Major 2012

 La masterclass d’Spinning, que tindrà lloc diumenge al matí a l’amfiteatre del Parc de les Morisques és una de les activitats del programa de Festa Major 2012 a les que ja us podeu inscriure en línia. La masterclass començarà a les 10 hores, comptarà amb dos torns de 55 minuts. A cada torn podran participar-hi 98 persones. Cada participant rebrà una bossa amb regals de diversos patrocinadors i una samarreta gentilesa de Republik Bikes. Animeu-vos a participar en aquest espectacle esportiu on la música i les bicicletes seran les protagonistes.
D’altra banda, també està oberta ja la inscripció per participar al Campionat del vídeojoc FIFA 2012. Aquest tindrà lloc dilluns 3 de setembre, de 10 a 14 hores  a la Sala Nova de la Patronal. Hi podran participar un total de 50 persones per saber qui és el santquirzenc o la santquirzenca que juga millor del poble a aquest vídeojoc de futbol tan popular.
Us podreu inscriure a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Sant Quirze del Vallès. Trobareu tota la informació per inscriure-us a aquestes activitats al següent enllaç:

 Inscripcions a les activitats d'Spinning i FIFA 2012

Las inscripció a  d'altres activitats del Programa de la Festa Major 2012, com ara les activitats esportives de dissabte al matí, la cursa popular o l'Open de Tennis Taula,  s'iniciarà el proper 20 d'agost.