Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La construcció de la residència i el centre de dia per a la gent gran està més a prop

El Ple de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va aprovar ahir provisionalment el Pla especial d’assignació d’usos per aquests equipaments


La construcció de la residència i el centre de dia per a la gent gran està més a prop

El Ple de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va aprovar ahir provisionalment el Pla especial d’assignació d’usos a la dotació de l’illa Eduard Toldrà, avinguda del Vallès, Enric Morera i parc de Can Feliu. Aquest és un pas previ per a poder construir la futura residència per a la gent gran. Es tracta del terreny d’uns 18.000 metres quadrats que es troba entre el Centre Cívic Can Feliu i la Biblioteca Municipal, on està prevista la construcció del nou equipament de Sant Quirze. El proper pas serà l’aprovació definitiva d’assignació d’usos a aquests terrenys, i tot seguit es procedirà a la licitació per la construcció i gestió del nou equipament i servei.
El nou centre de dia comptaria amb 60 places, de les quals 40 serien concertades amb l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS). Per altra banda, la residència comptaria amb 125 places, de les quals 100 serien concertades amb l’ICASS.