Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Èxit del Fes Estiu al Canya Jove

Més de 350 joves participen en la vintena de propostes programades


Èxit del Fes Estiu al Canya Jove

El jovent de Sant Quirze s'ha sumat novament enguany a la vintena de propostes organitzades pel servei de Joventut de l'Ajuntament en el marc del programa Fes Estiu al Canya Jove. Per quart any consequtiu, el Fes Estiu ha ofert tot tipus d'activitats per omplir el temps de lleure dels i les joves locals. Un dels principals punts forts d'aquesta campanya és que la programació sorgeix dels mateixos joves i, algunes de les activitats  fins i tot estan conduïdes per joves que comparteixen els seus coneixements amb la resta de participants.
Aquest estiu els assistents han pogut gaudir d'una gran varietat de propostes que anaven des de sessions de cinema fins a gimkanes, monogràfics i xerrades relacionades amb els viatges i les vacances. També s'ha fomentat l'aprenentatge de tasques com ara la cuina, el reciclatge o la costura.
Una de les activitats que ha tingut més èxit és la nit de cinema a la piscina, que enguany va projectar la cinta Els jocs de la fam i que va comptar amb la participació d'un centenar de persones.
Els nois i noies han pogut gaudir també d'un taller de fotografia i un de salsa, activitats que han comptat amb la participació d'entitats locals com ara l'associació juvenil Gatzara o el Cercle de Cultura.