Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El curs de gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa clou amb èxit

El dia 17 de juny es va celebrar la cloenda del Curs de gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa adreçat a persones emprenedores que tenen una idea de negoci i volen posar-la en marxa i a empreses de recent creació.


El curs de gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa clou amb èxit

Aquest curs tenia per objectiu que els emprenedors i empresaris adquirissin els coneixements pràctics de com portar la comptabilitat a l’empresa, estudiant el circuit que han de seguir les factures (emeses i rebudes) i saber les repercussions i obligacions que se’n deriven. Aquesta combinació de teoria i pràctica dóna resposta a la demanda dels usuaris del servei de poder adquirir coneixements comptables i tributaris en el marc de la gestió de l’empresa.
S’ha desenvolupat en sis sessions de tres hores cadascuna, els dimarts i dijous de 17:30h a 20:30h, els dies 1, 3, 8, 10, 15 i 17 de juny al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. Han participat 14 persones, dotze d’elles veïnes de Sant Quirze.
El curs ha estat impartit pel ponent Lluís Navarro, expert professional que forma part del cos de formació de la consultora MercaConsult.
La tinent d’alcalde de l’Àrea d’Economia, Indústria, Comerç i Promoció de la ciutat, Àngels Ponsa, va procedir al lliurament dels diplomes als participants, que van manifestar la seva satisfacció en participar en aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament, que els ofereix l’oportunitat de poder realitzar formació empresarial gratuïta de gran utilitat. Ponsa, per la seva banda, va destacar la importància de desenvolupar activitats d’aquest caire que promouen la creació d’empreses al municipi.
Aquest curs s’emmarca en el Programa SQ Viu l’Empresa, un programa posat en marxa des del Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra de l’Ajuntament de Sant Quirze que ofereix un ventall de formació estable a emprenedors, empresaris i comerciants amb l’objectiu de fer front als processos de canvi tecnològic, econòmic i social que es produeixen en la nova societat del coneixement i així garantir la competitivitat de les nostres empreses i la promoció professional.