Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Últims dies per sol·licitar l’adjudicació d’una parada a la Botifarrada Popular de Festa Major

El termini clou el proper divendres 10 d'agost


Últims dies per sol·licitar l’adjudicació d’una parada a la Botifarrada Popular de Festa Major

 Les entitats amb seu social a Sant Quirze i amb la majoria dels associats residents al municipi poden sol·licitar la instal·lació d'una parada per a la botifarrada popular que es celebrarà dilluns 3 de setembre com a sopar cloenda de la Festa Major 2012. Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 10 d'agost a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.
Enguany, l’adjudicació d’una parada ve regulada per unes bases consensuades amb el Grup de Treball de Festa Major i aprovades per Junta de Govern Local el passat 3 de juliol i que podeu consultar en aquesta mateixa notícia.  Les parades s’ubicaran a la rambla de Lluís Companys davant de la Masia Mas Duran i n’hi haurà un total de 17. 
Per poder sol·licitar una parada per a la Botifarrada Popular s’haurà d’omplir una instància genèrica i presentar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze (plaça de la Vila, 1) en el termini abans esmentat.Podeu veure tota la informació relacionada amb aquest tràmit al següent enllaç:

Bases per a l’adjudicació d’una parada a la Botifarrada Popular