Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Ells i elles vindran a la Festa Major de Sant Quirze, i tu?

Jazz, reggae, rumba fusió i pop entre les propostes musicals de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès 2012


Ells i elles vindran a la Festa Major de Sant Quirze, i tu?

 El programa de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès inclou enguany un ampli repertori de propostes musicals i d'espectacles per a tots els gustos i edats. Avui ens centrem en repassar totes aquelles formacions que li donaran el toc musical a la festa. 
Per obrir boca, un dels grups més entranyables de les festes majors, la Salseta del Poble Sec, serà l'encarregada d'amenitzar el ball de festa major de divendres a la nit. Dissabte The Mañaners omplirà de Reggae l'escenari del parc de Can Feliu dissabte, una bona opció pel jovent local. 
La vetllada de dissabte començarà amb un gran aperitiu gràcies a la interpretació de grans professionals de peces de musicals de Broadway d'avui i de sempre. Tot seguit, El último tributo, un grup que interpreta els èxits més reconeguts de El último de la fila, farà ballar i cantar la ciutadania amb els temes de la banda capitanejada per Manolo Garcia i Quimi Portet. A la nit, el parc de Can Feliu continuarà la festa jove amb l'actuació del grup Rauxa, especialistes en la rumba fusió mediterrània.
Joan Chamorro i Andrea Motis aproparan el diumenge la seva particular manera de fer jazz al parc de les Morisques i tot seguit, a la masia de Can Feliu, Txarango compartirà amb el públic el seu últim disc Benvinguts al gran viatge.
Les tradicionals havaneres amb el grup Voramar tancaran dilluns 3 de setembre el programa musical de la festa al parc de les Morisques, coincidint amb la botifarrada popular.
Podeu veure el detall i horari de totes les actuacions al programa de Festa Major. Descarregueu-vos-el aquí: Programa Festa Major de Sant Quirze del Vallès.
Podeu descarregar-vos el disc de Txarango al següent enllaç: Benvinguts al llarg viatge
També podeu ampliar la informació de Joan Chamorro i Andrea Motis, en el següent vídeo: