Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Últims dies per formalitzar les preinscripcions pel Centre de Formació de persones adultes municipal l'Olivera

Sant Quirze nucli compta amb 300 places i les Fonts amb 43


Últims dies per formalitzar les preinscripcions pel  Centre de Formació de persones adultes municipal l'Olivera

Les persones que vulguin participar durant el curs 2010-2011 dels diferents cursos que ofereix el Centre de Formació de Persones Adultes l'Olivera tenen encara alguns dies per poder formalitzar la preinscripció.
La formació de persones adultes (FPA) és el conjunt d’activitats d’aprenentatge pensat perquè les persones adultes desenvolupin les seves capacitats, enriqueixin els seus coneixements i millorin les seves competències tècniques i professionals.
Per accedir a la formació de persones adultes cal tenir més de 18 anys. També hi poden accedir els joves de 16 a 18 anys que vulguin preparar-se per fer les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà, facin un curs d’acolliment lingüístic o no puguin assistir a centres de règim ordinari perquè treballen, tenen necessitats educatives específiques o són esportistes d’alt rendiment.
Si voleu ampliar la informació, podeu consultar aquest enllaç.
Les preinscripcions per l'alumnat nou es poden formalitzar fins al proper 23 de juny. La llista de sol·licituds ordenades es publicarà el 6 de juliol i la publicació, per activitats, de persones admeses, es farà pública el dia 9 de juliol.
En el cas que quedin places vacants, seran ofertades de l'1 al 15 de setembre de 2010.
Per a la preinscripció cal portar el DNI, original i fotocòpia, pagament.