Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Consells amb motiu del correfoc de Festa Major

L'activitat tindrà lloc el proper dissabte 1 de setembre


Consells amb motiu del correfoc de Festa Major

 El proper dissabte 1 de setembre tindrà lloc el correfoc, un dels actes emmarcats en la cultura tradicional del programa de Festa Major 2012. Aquesta activitat es realitzarà entre les 21.30 i les 23.30 hores amb el següent recorregut: Plaça d'Anselm Clavé, plaça de la Vila, Pintor Vila-Puig, Corraló, Pompeu Fabra, Sant Cugat, Pous, Sant Isidre, Pompeu Fabra, Mig, av. Antoni GAu´di, Llaurador i parc de Can Feliu.

CONSELLS PER ALS VEÏNS I VEÏNES
Per evitar qualsevol incident, l'Alcaldessa ha emès un ban on demana al veïnat que tingui aquestes precaucions:
>Treure del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut del correfoc: testos amb plantes, bosses d'escombraries, taules, cadires...
>Enretirar els vehicles de la zona per on passarà la cercavila de foc.
>Tnacar les portes, les finestres i els balcons i protegir les obertures per impedir que entrin coets i guspires que podrien causar un incendi.
>Recollir la roba estesa i plegar els tendals per evitar que s'encenguin.
>No llençar sota cap concepte aigua als assistents al correfoc: la pólvora mullada pot esclatar o sortir en direcció inesperada enlloc de cremar-se.
CONSELLS PER ALS ASSISTENTS
Informar-se bé dels llocs per on passarà i seguir les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d'ordre.
La roba més idònia és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell qu eens agafin fort els peus.
Si s'encén la roba, cal tirar-se a terra i rodolar per apagar les flames. No s'ha de córrer perquè les falmes s'escamparien i serien més virulentes.
Esperar la comitiva del correfoc en carrers amples i evitar, en la mesura del possible, les aglomeracions i els taps de la gent.
Col·laborar amb la organització no demanant aigua als veïns i veïnes. Així s'evitarà taps i relliscades i també que la pólvora es mulli enlloc de cremar-se.