Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal, d'estrena per la Festa Major

La sala històrica ha estat reformada per convertir-se en un petit auditori


La Patronal, d'estrena per la Festa Major

 La Patronal, principal equipament cultural de Sant Quirze, obrirà les portes aquest nou curs amb una important reforma que s'ha centrat principalment en l'interior de la Sala Històrica. El pas del temps i l'ús continuat havien fet que tant l'escenari com alguns dels elements escenogràfics requerissin una intervenció per poder acollir els espectacles de petit format en condicions òptimes.

Una de les parts més importants del projecte de remodelació ha estat la construcció d'un escenari fix de 10 x 6 metres que substitueix l'anterior, que era mòbil i estava molt malmès. L'escenari compta també amb nous cortinatges i una càmera negra per permet entrades i sortides tant per davant com per darrera del forum. La reforma també ha incidit de manera important en la dotació tècnica de la sala. Entre d'altres, la sala històrica compta amb una nova il·luminació, més versàtil i rica, una gran pantalla per acollir projeccions de pel·lícules i presentacions de tot tipus, així com un nou equip d'audio.
L'objectiu principal d'aquesta intervenció integral és convertir la Patronal en l'espai cultural de referència de Sant Quirze del Vallès i que actuï com a petit auditori. El primer dels actes que la ciutadania podrà gaudir amb les millores serà l'obra de teatre Això no és vida a càrrec del grup Teatre de l'Onze, dissabte a la tarda en el marc del programa de la Festa Major 2012.