Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Dotze colles convidades participaran a la 28a trobada de gegants de Sant Quirze

La colla de Gegants de Sant Quirze celebrarà així el 10è aniversari del Mussol Feliu


Dotze colles convidades participaran a la 28a trobada de gegants de Sant Quirze

 Els gegants seran uns dels protagonistes de la tarda de dissabte de Festa Major, ja que Sant Quirze acollirà la 28a trobada gegants. La cita comptarà enguany amb un total de 12 colles convidades que s'aplegaran per celebrar el 10è aniversari del Mussol Feliu.

L'inici de la trobada serà a les 18 hores, amb una plantada de gegants a la rambla de Lluís Companys perquè tothom pugui veure'ls de prop. A continuació, a partir de les 7 del vespre, començarà pels carrers del poble la tradicional cercavila de gegants i grallers. La comitiva de gegants farà un recorregut que passarà per la rambla de Lluís Companys, camí del Mas, parc de les Morisques, Alfons XIII, Pau Casals, Moreteta, Vallcorba, Lluís Companys i acabarà al parc de les Morisques. Una vegada allà, les colles oferiran una mostra de balls i les autoritats locals faran els parlaments. Finalment les colles rebran un record de la trobada i faran gaudir a tothom amb el ball de cloenda.
Aquesta 28ª trobada de gegants comptarà amb les colles convidades de Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç de Castellet, el Prat de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Gràcia de Sabadell, Bisbalet d'Igualada, Sant Josep de l'Hospitalet, la Concòrdia de Sabadell, Vilassar de Dalt, Delta del Prat, la Llacuna i també comptarà amb la jove colla de gegants de Les Fonts.