Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’alcaldessa convida la ciutadania a participar en la Festa Major i reforçar així el sentiment de pertinença i orgull de poble

Mundi va pronunciar el discurs inaugural de la festa ahir a la recepció ciutadana


L’alcaldessa convida la ciutadania a participar en la Festa Major i reforçar així el sentiment de pertinença i orgull de poble

 L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, va animar ahir la ciutadania a participar a la Festa Major, definint-la com “una autèntica inversió, doncs en moments com els presents ens calen injeccions d’autoestima, escenaris que ens ajudin a sentir orgull i reforçar el sentiment de pertinença”. Així ho va manifestar Mundi en el marc de la recepció ciutadana que va tenir lloc ahir al celler de Can Barra. 

Tot i la intensa pluja, molts representants d’entitats i ciutadans van assistir a la recepció, que es va fer a l’interior de la Masia i que sempre dóna el tret de sortida a la festa i que ja ha esdevingut un referent popular. 
L’alcaldessa, va aprofitar la trobada per parlar de convivÈncia i valors, afegint que té “la total convicció que ens ensortirem. Penso que hi comptarà molt l’actitud que tinguem. Podem queixar-nos somniant amb imposibles. Però podem ser realistes i responsables i treballar, treballar i treballar. I no treballar més, sinó millor. “
Mundi també va destacar que “Sant Quirze té futur, perquè comptem amb empreses, emprenedors i comerços molt competitius, que no descarten continuar invertint, malgrat la crisi”.
Finalment, l’alcaldessa va referir-se a la Comissió de Festes, que enguany s’ha organitzat per primera vegada i que ha servit perquè “els integrants de les entitats aportin les seves idees de com havia de ser la Festa Major. A ells, i a totes les persones implicades en la festa els agraeixo la seva col•laboració”.
Els actes de Festa Major continuen avui amb la inauguració de l’exposició “Documentàlia” a la Casa Vila-Puig i el tradicional pregó, enguany a càrrec del Mussol Feliu. Un cercavila popular i l’actuació de la Salseta del Poble Sec protagonitzaran la nit. Podeu consultar el programa íntegre al web municipal: www.santquirzevalles.cat, i fer un seguiment a les xarxes socials Facebook, Twitter, Flickr i  youtube.