Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Segueix la Festa Major a través de les xarxes socials

Participa, envian's imatges, comparteix la teva festa amb tothom


Segueix la Festa Major a través de les xarxes socials

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ofereix novament enguany un fil directe amb la ciutadania durant la Festa Major. El seguiment de l'actualitat i del minut a minut de la Festa serà possible gràcies als diferents canals que l'Ajuntament disposa a les xarxes socials Facebook, Twitter,  Flickr i Youtube.
Al llarg dels 4 dies de festa es podrà accedir a tot tipus de continguts: imatges, vídeos i notícies que aniran desgranant l'actualitat que es desprengui d'aquestes jornades festives.
Per gaudir de les actualitzacions de la pàgina oficial de Facebook de l'Ajuntament us podeu fer seguidors clicant la icona de m'agrada. També podeu fer-vos seguidors del compte de twitter, un servei de microblogging que permet fer actualitzacions ràpides, o subscriure-us als canals de Youtube per rebre les actualitzacions dels vídeos, o al Flickr, per accedir als àlbums de fotografies.

L'Ajuntament us convida també a fer-nos arribar les vostres imatges de la Festa Major al correu web@santquirzevalles.cat o bé fent servir les diferents aplicacions que incorporen les xarxes socials.