Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Alta previsió de participació a les activitats esportives de Festa Major

Actualment ja hi ha més de 700 persones inscrites a les diferents propostes


Alta previsió de participació a les activitats esportives de Festa Major

L'esport és un dels principals protagonistes d'aquesta Festa Major. Així ho demostren les més de 700 inscripcions que ja s'han formalitzat per participar en els diferents actes esportius del programa. La cursa popular ha triplicat enguany les inscripcions prèvies i en compta ja amb més de 300. La cursa tindrà lloc enguany i com a novetat diumenge al matí i es podran fer encara inscripcions al llarg d'aquesta tarda, dissabte al matí a l'OAC i diumenge mateix de les 8.30 a les 9.30 al lloc de la sortida, sempre que quedin places. 

Pel que fa a la matinal esportiva de dissabte al matí, tant el Futbol 3x3, com el bàsquet 3x3 com l'handbol 4x4 o el Torneig de Tennis taula han rebut també prop de 200 inscripcions.
L'altre acte esportiu que es preveu altament participatiu és la Masterclass d'Spinning que tindrà lloc diumenge al parc de les Morisques i que té tancades les inscripcions des de fa dies. Podeu consultar el vostre torn si us hi heu inscrit en aquest enllaç: Participants i torns masterclass d'Spinning.